Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік впав з велосипеда та кермом проштрикнув собі черево

10 липня в Інгулецькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Чоловік впав з велосипеда. У результаті він проштрикнув собі черево.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 10 липня о 14:19 до Служби порятунку «101» зателефонували працівники екстреної медичної допомоги й повідомили про те, що на вулиці Панаса Мирного Інгулецького району Кривого Рогу, чоловік впав з велосипеда та наштрикнувся черевною порожниною на кермо двоколісного.

За викликом негайно виїхали криворізькі рятувальники.

Прибувши за вказаною адресою, фахівці Служби порятунку «101» з’ясували, що чоловік впав з велосипеда та травмувався. Внаслідок падіння кермо двоколісного транспортного засобу проштрикнуло черевну порожнину та застрягло. Медики не мали змоги екстрено госпіталізувати травмованого чоловіка.

Надзвичайники за допомогою електричного інструменту обережно зрізали кермо велосипеда та оперативно передали травмованого чоловіка працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до лікувального закладу.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області на дорозі зіштовхнулися Hyundai, Fiat та Honda, та про те, що на трасі під Кривим Рогом зіштовхнулися ВАЗ з вантажівкою.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору