Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На водоймах Дніпропетровської області за один день загинуло двоє людей

На вулиці літо, спека. “Гаряча пора” ї в працівників Служби рятування. Нехтує мірами безпеки, на водоймах Дніпропетровської області гинуть люди. Тільки за 8 липня зареєстровано два таких випадки. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 8-го липня трапилось два смертельних випадки на водоймах Дніпропетровської області
Так, о 17:52 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення, що у місті Кам’янське, під час купання у річці Дніпро, чоловік зник під водою.
а викликом направлено місцевих надзвичайників.

За допомогою гумового човна, рятувальники обстежили 700 кв.м водної поверхні. Разом із працівниками Національної поліції, було оглянуто берегову лінію. Проте зниклого чоловіка не виявили.

Зранку 9-го липня, до пошукових робіт долучилися водолази-рятувальники обласного центру.За допомогою водолазного спорядження, фахівці ДСНС обстежили водойму. Тіло потонулого чоловіка, 1996 року народження, виявили у 15-ти метрах від берега, на глибині 8 метрів.

Надзвичайники вилучили загиблого з води та передали співробітникам поліції.

Також, 8-го липня стався ще один нещасний випадок на воді.

О 20:40 до надзвичайників надійшло повідомлення, що на базі відпочинку у селі Новоселівка  Новомосковського району, під час купання у річці Самара, чоловік зник під водою.

За викликом рушили рятувальники міста Новомосковськ.

Фахівці ДСНС обстежили поверхню водойми та берегову лінію, проте чоловіка не виявили. З настанням темряви пошукові роботи довелося призупинити.

Наступного дня, до місця події прибули водолази комунального підприємства.

Тіло потонулого чоловіка, 1965 року народження, було виявлено у 12-ти метрах від берега, на глибині 3 метри.

Потопельника вилучили з води та передали працівникам Національної поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі в районі Південного ГЗК потонув чоловік, та про те, що у Дніпропетровській області загинув підводний рибалка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору