Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області перехожі врятували потопельника

З початком літнього сезону та підвищенням температурних показників, на водоймах збільшилась кількість відпочиваючих, при цьому не завжди останні додержуються правил безпеки перебування на воді та нехтують ними. Так до швидкої Павлоградської громади надійшло повідомлення з приводу утоплення чоловіка. Але швидкість реагування перехожих, постраждалого вдалося врятувати.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост Радія Шевченко.

По прибутті на місце виклику виявлено чоловіка, якого свідки після його занурення та перебування деякий час під водою, витягли на берег та почали надавати домедичну допомогу: проводили закритий масаж серця та штучну вентиляцію легенів, завдяки чому на момент приїзду бригади швидкої стан хворого був тяжкий, але почалося відновлення самостійного дихання та серцевої діяльності.

Бригада продовжила проводити реанімаційні заходи до моменту доправлення його в реанімаційне відділення лікарні.

Завдяки тому, що надання допомоги почалося відразу, а також знанням та вмінню свідків в наданні першої медичної допомоги запобігли трагічному наслідку.

Раніше ми повідомляли, що на кордоні з Румунією з водойми дістали тіло потопельника. Також ми писали, що в річці на Дніпропетровщині виявили тіло чоловіка.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору