Лаваш — універсальний інгредієнт, з якого можна робити будь-які страви. Для приготування закуски, беріть тонкий лаваш. Додавайте начинку з сиром сулугуні, бринзою або сиром чечель, у нашому випадку — це сир сулугуні.
Смачна та досить легка закуска до обіду, – Інформатор.
Інгредієнти:
- Тонкий лаваш – 2 шт.
- Сир сулугуні – 200 г
- Зелена цибуля, пучок – 1 шт.
- Петрушка, пучок – 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
Спосіб приготування:
Натріть сулугуні на тертці в окрему миску.
Подрібніть вимиту суху зелень й додайте до миски.
Розбийте в миску яйце й добре перемішайте.
Розгорніть на підготовленій поверхні лаваші. Наріжте їх широкими смужками — у вас може вийти 8 смужок з двох лавашів.
Викладіть на смужки начинку — намагайтесь розподілити її рівномірно.
Скрутіть зі смужок рулетики або згорніть їх на свій смак.
Розігрійте сковороду з антипригарною поверхнею.
Обсмажте рулети з лаваша з обох боків, по 2 хвилини з кожного.
Одразу подавайте на стіл.
Раніше ми розповідали, як приготувати десерт у склянці з малиною і смородиною. Писали, як приготувати роли з огірків та хліб на Coca-Cola.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок