Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

О. Вілкул: З перших днів війни ми підтримуємо військових, рятувальників та правоохоронців Кривого Рогу. Разом працюємо на оборону міста та наближаємо Перемогу

З нагоди Дня національної поліції України криворізькі правоохоронці отримали від міста 10 одиниць техніки для криворізького районного управління поліції. Ключі від нових авто Skoda вручив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Вітаючи з професійним святом правоохоронців голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул зазначив: «Поліцейський – це надзвичайно відповідальна, ризикована та важлива професія. Ви стоїте на сторожі правопорядку, служите людям, охороняєте їх права та свободу, дбаєте про безпеку та дотримання порядку на вулицях нашого міста. Сьогодні, в часи повномасштабного російського вторгнення, працівники поліції нарівні з військовими захищають нашу державу на передовій, першими приходять на допомогу людям під час обстрілів, забезпечують евакуацію, допомагають супроводжувати гуманітарні вантажі. Сапери та вибухотехніки проводять розмінування вулиць, будинків та установ. Крім своєї повсякденної роботи, ви й фіксуєте воєнні злочини країни агресора, адже всі окупанти повинні понести покарання за скоєне!

Зі свого боку місто допомагає й підтримує наших правоохоронців, адже для нас найголовніше – здоров’я та безпека криворіжців, щоб вони почувалися на вулицях нашого рідного міста спокійно та захищено! Для ефективної служби криворізьких поліцейських були придбані 10 автомобілів, які ми сьогодні передаємо для працівників криворізького районного управління поліції. Разом працюємо далі на оборону нашого міста та наближаємо Перемогу!», – зазначив Олександр Вілкул.

У місті діє міська Програма громадського порядку, в рамках якої виділяються кошти Криворізькому районному управлінню поліції та Полку патрульної поліції на придбання паливно-мастильних матеріалів, автомобілів, послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту автомобілів. Лише у цьому році було виділено 11 мільйонів гривень. З них 8 млн грн. – на придбання автомобілів для поліцейських та 3 млн. грн. на придбання радіостанцій, оновлення та ремонт автопарку полку патрульної поліції міста.

Від початку повномасштабного російського вторгнення, Радою оборони міста було передано криворізьким патрульним 164 бронежилета, 103 захисних шолома, 123 комплектів бойового одягу, комплекс супутникового зв’язку STARLINK, мережеві фільтри, бухти кабелю та багато іншого. Від Ради оборони патрульні отримали 1 автомобіль та було відремонтовано КАМАЗ із заміною запчастин до нього. Також авто отримало й Криворізьке районе управління поліції, 130 балаклав та 23 поліцейські каски. Крім того, для повноцінного виконання поставлених завдань, правоохоронцям постійно надається пально-мастильні матеріали.

Керівник Криворізького районного управління поліції полковник Володимир Васильєв від імені всіх криворізьких правоохоронців подякував представникам міської влади та Ради оборони Кривого Рогу за підтримку та допомогу: «Наше основне завдання – це забезпечення громадської безпеки та публічного порядку у місті. Швидке реагування та оперативні дії дають завжди результативність в нашій службі. Отримані автомобілі будуть застосовуватися для організації та несення служби у всіх районах Кривого Рогу»,- сказав Васильєв.

Голова Ради оборони подякував особовому складу криворізького районного управління поліції, полку патрульної поліції за віддану службу та побажав успіхів у такій потрібній для криворіжців роботі. «У нас ще багато роботи, працюємо далі, забезпечуємо спокій наших городян й разом наближаємо Перемогу!», – підкреслив О.Вілкул.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

Нагору