Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Скандал з смертельним кінцем: у чому звинувачують працівників “швидкої” з Дніпропетровській області

Недавно з’явився пост, в якому звинувачують працівників “швидкої” щодо відмови у прийомі виклику до 43-річної жінки у Павлограді. Виявляється, що медики виїхали до хворої та провели реанімаційні заходи. На жаль, жінка померла. Що ж відбулося насправді?

Розповідає Інформатор з посиланням на пост медика Світлани Зайчикової.

Обвинувачувальний пост написали родичі загиблої. На нього одразу відреагували у станції “швидкої”.

“Хочу наголосити, що всі абсолютно всі виклики на лінію “103” фіксуються та проводиться аудіозапис. Тому мною було проведено розслідування цього випадку. Перший дзвінок надійшов о 10:13, жінка, їхала в таксі та викликала “швидку”, але на питання диспетчера вона не змогла надати чітку та достовірну інформацію щодо стану пацієнтки, так як не знаходилися біля неї та не бачила її протягом останнього місяця. Диспетчером було запропоновано по приїзду на місце, з’ясувати стан хворої та повторно зателефонувати або звернутися до сімейного лікаря. При повторному зверненні виклик був зареєстрований та на виклик виїхала бригада. На місці виклику з’ясовано, що жінка не контактна, з порушенням свідомості. У зв’язку з важкістю стану хворої була викликана лікарська бригада, яка продовжила проводити реанімаційні заходи та проводила їх під час транспортування до Павлоградської лікарні інтенсивного лікування. Але, на жаль, реанімаційні заходи успіху не мали. Бригадами була надана вся необхідна допомога згідно протоколів ЕМД”, – пояснила медик Світлана Зайчикова.

Приносимо співчуття рідним.

Раніше Інформатор писав, що жінка мало не задушила медика “швидкої”. Також ми писали, що медиків “швидкої” звинуватили, бо “ставили багато запитань”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору