Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області п‘яна жінка мало не задушила медика фонендоскопом

Вчора, 15 червня, у Дніпрі перехожі викликали швидку до жінки, що відпочивала на траві в одному з центральних парків міста. По прибуттю з’ясувалось, що жіночка в стані алкогольного сп’яніння йшла з двома “друзями”, а коли знепритомніла чи то заснула на траві, двоє її друзів просто пішли геть, залишивши її відпочивати. Але ж небайдужі перехожі замість того, щоб спитати у жінки про те, чи необхідна їй медична допомога, просто викликали бригаду екстренки.

Розповідає Інформатор з посиланням на пост Олени Ткаліч.

Коли дівчата зі швидкої намагалися надати “постраждалій” допомогу, привести її у свідомість, вона просто кинулась на бригаду медиків, одну почала душити фонендоскопом, що висів на шиї, а потім роздерла шию іншій, пхнула ногою сумку з вартісним обладнанням.

«Хочу зазначити, що компанія свідків просто стояла осторонь та дивилась на це неподобство… Скажу окремо, що бригада з цих двох досвідчених фельдшерів в згаяний на п’яничку час могла б надати кваліфіковану допомогу пацієнту у дійсно критичному стані», – пише медик.

«Ті, що викликають на таких “хворих” використовують наших рятівників як примітивний клінінг. І це ганебно!
А наші медики після цієї асоціальної мерзоти поїдуть на: ВОСПП черевної порожнини з пошкодженням селезінки, товстої кишки, розчавлення лівої нирки, переломи ребер зліва , або на МВТ, ВО торако-абдомінальне поранення з пошкодженням шлунка, масивним пошкодженям діафрагми, селезінки, товстої кишки, хвоста підшлункової залози, пневмогемоторакс зліва, переломи ребер зліва. Забій лівої легені», – пише директор обласного центру медицини та катастроф Радій Шевченко.

П‘яна жінка, яка агресивно поводила себе з медиками

Олена Шевченко

Нагору