Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Розборки” між подружжям у Дніпропетровській області закінчилися травмою голови та гіпертонічним кризом у медика “швидкої”

В той час, коли Україна потерпає від агресії росіян, а всі екстрені служби працюють у посиленому режимі, деякі особи продовжують пиячити та влаштовувати “разборки” між собою. Так, 16 лютого о 16:37 на “103” звернувся 65 – річний мешканець міста Новомосковська. Його по голові вдарила 53-річна дружина. 

На виклик виїхала лікарська бригада, медичні працівники оглянули постраждалого, надали необхідну допомогу, запропонували чоловіку госпіталізацію, від якої він відмовився, – передає Інформатор з посиланням на пост Радія Шевченко.

Весь час, поки бригада ЕМД працювала, нетвереза дружина продовжувала сваритись з чоловіком, згодом перейшла до образ та лайки на адресу бригади ЕМД. Весь час заважала, погрожувала, штовхнула жінку – лікаря (яка працює на “швидкій” 42роки!).

На місце були викликані працівники Національної поліції. До того ж, від такого психо – емоційного навантаження, у фельдшера стався гіпертонічний криз.

Сімейна “драма” на цьому не закінчилась. О 18:38 год. (через 2 години) “пані” викликала бригаду ЕМД до себе, так як отримала від чоловіка “по фейсу”. В присутності працівників поліції жінка в стані алкогольного сп’яніння оглянута фельдшером іншої бригади ЕМД.

“На фото знахабніла 53-річна жінка, яка, не маючи ні сорому, ні совісті, зневажає працівників “екстренки”. – написав Шевченко.

Раніше ми повідомляли, як напередодні Дня закоханих чоловік зарізав свою колишню дружину.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору