Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рецепт Володимира Ярославського: як замаринувати черешню

Усе відбувається в холодному маринаді. Потім ця черешня гідно доповнить скибку білого хліба, змащену вершковим маслом і крем-сиром. Вишуканий рецепт від Володимира Ярославського, читайте нижче.

Покроковий рецепт смачної черешні, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Черешня – 300 г
  • Лимон, сік – 20 мл
  • Цукор – 30 г
  • Вода – 200 г
  • Суміш перців – 1 ст. л.
  • Гвоздика – 2 шт.
  • Коріандр мелений – за смаком

Спосіб приготування:

Почистити черешню від кісточок.

Для холодного маринаду змішати решту інгредієнтів, скуштувати. Має бути приємний, ледь кислий і солодкуватий смак.

Баночку наповнити черешнею, залити холодним маринадом і дати постояти 2-3 години.

Раніше ми розповідали, як приготувати хліб на Coca-Cola. Писали, як приготувати морозиво з яблуками та корицею та полуничний лимонад.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору