Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо вдома морозиво з яблуками та корицею

Пропонуємо Вам приготувати смачне яблучне морозиво. Крім яблук десерт складається з меду, йогурту, маскарпоне та кориці. А от чого вам не треба, то це морожениці.

Чудовий покроковий рецепт з яблуками та корицею, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Яблука – 500 г
  • Кориця мелена – 2 ч. л.
  • Мед – 50 г
  • Йогурт – 200 г
  • Сир маскарпоне – 300 г

Спосіб приготування:

Помийте і очистьте яблука. Наріжте їх шматочками і проваріть на повільному вогні близько 15 хвилин до повної м’якості. Після цього дайте їм охолонути.

Змішайте у великій мисці йогурт і маскарпоне, додайте всі інші інгредієнти, крім яблук, і перемішайте.

Яблука подрібніть міксером в густу суміш, додайте її до інших інгредієнтів, а потім ще раз добре все перемішайте. Якщо ви хочете, щоб морозиво містило шматочки фруктів, залиште кілька маленьких шматочків яблук і змішайте їх із сумішшю.

Отриманою сумішшю заповніть форми для морозива і поставте в морозилку на кілька годин, а краще на ніч.

Коли морозиво буде готове, ви можете з’їсти його окремо або подавати до десертів.

Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний лимонад. Писали, як приготувати м’ятний маршмелоу вдома та  вівсяні батончики з фундуком і медом.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору