Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи потрапив Кривий Ріг до списку міст із незадовільним станом бомбосховищ

Захист людей і безпека – пріоритет для усіх ланок влади. Укриття за півтора року активних бойових дій мали б стати частиною інфраструктури громад, якій приділяється особлива увага. Багато місто потрапили до списку із незадовільним станом бомбосховищ. Зауважимо, що Кривий Ріг не потрапив до цього списку, попри те, що мешканці неодноразово жалілися на зачинені укриття під час сирен, або ж взагалі їх відсутність.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Олексія Кулебу.

Київ, Херсон, Чернігів, Харків, Миколаїв, Одеса, Суми, Дніпро, Конотоп, Біла Церква – в цих містах визнано незадовільний стан укриттів. Посадові особи, які відповідають за утримання сховищ в цих населених пунктах, будуть притягненні до відповідальності.

“Впевнений, що прийняті рішення стануть початком зовсім іншої роботи, яка буде стосуватися підходу до облаштування і доступу до укриттів. Кожна людина має чітко розуміти і знати, як їй потрапити до безпечного місце. Це місце, в свою чергу, повинно бути комфортним та облаштованим”,- пише Олексій Кулеба.

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області перевірили укриття. Писали, що у Кривому Розі почали перевіряти бомбосховища та що  у садочках Кривого Рогу продовжують облаштовувати укриття.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору