Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи відкрите укриття: у Кривому Розі почали перевіряти бомбосховища

Трагедія у Київі, коли під час повітряної тривоги перед закритими дверима укриття загинули люди, серед яких дитина, змусили владу міст та селищ України взятися за перевірку стану бомбосховищ. Проходять такі перевірки і й у Кривому Розі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, у Кривому Розі з минулого тижня проходять оперативні перевірки розташованих у місті укриттів. Перевірки проводять комісії, до складу яких входять представники органів місцевого самоврядування, Національної поліції, ДСНС.

Управителі, керівники організацій, установ та підприємств усіх форм власності, у введенні та на балансі яких перебувають укриття, зобов’язані продовжувати забезпечувати безперешкодний доступ населення до укриттів, їх належне функціонування та цілодобове чергування. А також надавати при проведенні перевірок все необхідне сприяння комісіям.

У разі невиконання вимог матеріали передаватимуться до правоохоронних органів.

Раніше Інформатор писав про те, що у садочках Кривого Рогу продовжують облаштовувати укриття та про те,  який стан укриттів в садочках і школах Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору