Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

ДП “Кривбаспромводопостачання” переходить до комунальної власності: що це означає

Антимонопольний комітет надав Дніпропетровській обласній раді дозвіл на набуття контролю над державним підприємством “Кривбаспромводопостачання”. Це означає, що, після закінчення усіх процедурних питань, підприємство перейде з державної до комунальної власності. І буде забезпечувати спільні інтереси територіальних громад Дніпропетровщини.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

“Працюємо над тим, аби мешканці області були завжди з безперебійним водопостачанням. Як показали останні події, ворог не припиняє спроб зруйнувати нашу критичну інфраструктуру.Тож, питання забезпечення водою є одним з пріоритетних в умовах війни”, – йдеться у повідомленні Лукашука.

Додамо, що комунальне майно належить територіальним громадам — містам, селищам, селам тощо. Управління комунальним майном здійснюють безпосередньо територіальна громада та утворені нею органи місцевого самоврядування — місцева рада та її виконавчі органи — департаменти, відділи тощо.

Документ: Рішення антимонопольного комітету

Документ: Рішення антимонопольного комітету

Раніше Інформатор повідомляв, що “Кривбасводоканал” працює у надзвичайному режимі, після підриву Каховської ГЕС. Також ми писали, що у Кривому Розі почали будувати нову магістральний водогін, для забезпечення міста водою.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору