Кривий Ріг До сайту

Літній десерт: готуємо простий та смачний торт-морозиво

Літо – пора холодних десертів. І “король” цих смаколиків – торт-морозиво. Чомусь дехто думає, що готувати його дорого, довго та складно. Але це не так.

Реклама

Інформатор пропонує рецепт торта-морозива з безе. Готується він дуже просто, а смак – як у ресторані.

Торт-морозиво з безе

Реклама

Продукти:

Приготування:

Збиваємо білки з додаванням дрібкою солі до пишності, потім поступово всипаємо цукор.

Реклама

Потім збиваємо до щільної і блискучої маси.

Викладаємо безе на пергамент і сушимо в духовці при 90 ° близько 1,5-2 годин. Ламаємо готове безе.

Вершки збиваємо до стійкої пишної маси і змішуємо з безе.

Реклама

Половину маси викладаємо у форму, застелену харчовою плівкою.

Зверху акуратно викладаємо розм’якшене морозиво і другу половину вершків.

Прибираємо торт в морозильник до повного заморожування.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати полуничне смузі зі згущеним молоком та морозиво за рецептом Лесі Українки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова