Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Літня насолода: готуємо морозиво з черешнями

Поєднання вершків та йогурту  — це створює неймовірний та ніжний смак літнього десерту. За бажанням ви можете урізноманітнити рецепт морозива — додайте шматочки шоколаду, какао, банан чи горіхи. А також радимо приготувати просте веганське шоколадне морозиво.

Усього чотири інгредієнти — і ваше літня насолода вже на тарілці, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Черешня – 500 г
  • Цукор – 100 г
  • Вершки – 100 г
  • Йогурт – 200 г

Спосіб приготування:

Добре вимийте черешню та видаліть плодоніжки й кісточки.

Покладіть черешню в блендер, додайте вершки, цукор, йогурт.

Перекладіть готову суміш у мороженицю. Якщо морожениці немає, перекладіть у формочки, придатні для заморожування або силіконові форми та поставте в морозилку на ніч.

Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний лукум з горіхами. Писали, як приготувати полуничне смузі зі згущеним молоком та морозиво за рецептом Лесі Українки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору