Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Літній десерт: готуємо простий та смачний торт-морозиво

Літо – пора холодних десертів. І “король” цих смаколиків – торт-морозиво. Чомусь дехто думає, що готувати його дорого, довго та складно. Але це не так.

Інформатор пропонує рецепт торта-морозива з безе. Готується він дуже просто, а смак – як у ресторані.

Торт-морозиво з безе

Продукти:

  • білки – з 2 яєць
  • цукор – 140 г
  • вершки 33-35% – 200 г
  • будь-яке морозиво – 300 г

Приготування:

Збиваємо білки з додаванням дрібкою солі до пишності, потім поступово всипаємо цукор.

Потім збиваємо до щільної і блискучої маси.

Викладаємо безе на пергамент і сушимо в духовці при 90 ° близько 1,5-2 годин. Ламаємо готове безе.

Вершки збиваємо до стійкої пишної маси і змішуємо з безе.

Половину маси викладаємо у форму, застелену харчовою плівкою.

Зверху акуратно викладаємо розм’якшене морозиво і другу половину вершків.

Прибираємо торт в морозильник до повного заморожування.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати полуничне смузі зі згущеним молоком та морозиво за рецептом Лесі Українки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору