Літо – пора холодних десертів. І “король” цих смаколиків – торт-морозиво. Чомусь дехто думає, що готувати його дорого, довго та складно. Але це не так.
Інформатор пропонує рецепт торта-морозива з безе. Готується він дуже просто, а смак – як у ресторані.
Торт-морозиво з безе
Продукти:
- білки – з 2 яєць
- цукор – 140 г
- вершки 33-35% – 200 г
- будь-яке морозиво – 300 г
Приготування:
Збиваємо білки з додаванням дрібкою солі до пишності, потім поступово всипаємо цукор.
Потім збиваємо до щільної і блискучої маси.
Викладаємо безе на пергамент і сушимо в духовці при 90 ° близько 1,5-2 годин. Ламаємо готове безе.
Вершки збиваємо до стійкої пишної маси і змішуємо з безе.
Половину маси викладаємо у форму, застелену харчовою плівкою.
Зверху акуратно викладаємо розм’якшене морозиво і другу половину вершків.
Прибираємо торт в морозильник до повного заморожування.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати полуничне смузі зі згущеним молоком та морозиво за рецептом Лесі Українки.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова