Кривий Ріг До сайту

Ситно та не гаряче: готуємо закусковий торт з курки

У літню спеку менш за все хочеться їсти гарячі борщі та інші “зігріваючи” блюда. Закуски, які можна вживати холодними, у такому разі смакують набагато більше. Але й вони можуть бути достатньо ситними.

Реклама

Інформатор пропонує рецепт закускового торта з курки, який можна поставити у холодильник та подавати на сіл із зеленню та овочевим салатом.

Закусковий торт з куркою

Реклама

Продукти

Приготування

Через м’ясорубку або блендер подрібнити куряче філе з цибулею і морквою. Додати в фарш нарубану зелень, спеції, 2 яйця і сіль. Все ретельно перемішати.

Реклама

У форму викласти 1 вафельний лист. Розподілити курячу начинку. Так повторити з усіма листами.

В кінці на останню вафлю розподілити заливку зі сметани і яйця. Запікати 30 хвилин у духовці при температурі 180 градусів.

Дістати курячий торт, посипати тертим сиром і відправити ще на 10 хвилин в духовку при тій же температурі.

Реклама

Супер смачний, соковитий, ситний і дуже простий курячий пиріг готовий! Особливо він смакує, коли остигне та настоїться.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати смачнючу закуску з курячих шлуночків та часникові грибочки на пікнік.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова