Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Левам – підвищення, Раку – гроші: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 18 червня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на неділю. Прогноз підкаже, кому необхідно проявити ощадливість, а кому зберігати спокій.

Гороскоп для всіх знаків зодіакального кола на завтра – розкаже Інформатор.

Овен

Не турбуйтеся про своє фінансове становище, оскільки у вас достатньо грошей. Деякі з вас можуть бути запрошені за кордон для читання лекцій або консультацій. Ваш поточний режим вправ обіцяє тримати вас у формі.

Телець

Ймовірно отримання простроченого платежу. Ви, ймовірно, будете визнані за свої зусилля на професійному фронті. Ті, хто погано себе почуває, стануть на шлях одужання. Негатив вдома може тримати вас у поганому настрої цілий день.

Близнюки

Схема, в яку ви інвестували, швидше за все, принесе хороший прибуток. Ті, хто працює в уряді, зможуть зробити позитивні кроки для просування своєї кар’єри. Ті, хто веде малорухливий спосіб життя, можуть займатися регулярними тренуваннями заради фітнесу.

Рак

Свідомі зусилля з вашого боку значно покращать ваш фінансовий стан. Швидше за все, вам дадуть престижне завдання, яке може додати родзинку у вашу кар’єру. Хтось може стати вашим наставником у фітнесі і привести вас до повного здоров’я.

Лев

Ви збираєтеся скористатися можливістю збільшити свій заробіток. Ті, хто шукає підвищення або просування по службі, не будуть розчаровані. Хворі, швидше за все, повністю одужають.

Діва

Вигідна угода буде укладена, незважаючи на жорстку конкуренцію. Вам доведеться докласти зусиль, щоб повернути справу на користь на професійному фронті. Приєднання до тренажерного залу або режиму вправ показано і виявиться корисним.

Терези

Ви зможете похвально управляти своїми фінансами. На роботі про вас будуть багато говорити через ваш практичний підхід до вирішення проблем. Ви отримаєте користь, якщо зробите перерву у своїй звичайній рутині вправ.

Скорпіон

Ймовірна допомога фінансово забезпечених людей. На професійному фронті ви, ймовірно, справите враження своїм блиском! Домашній засіб може виявитися ефективним. Дитина, швидше за все, сьогодні випробує ваше терпіння.

Стрілець

Ринкові тенденції можуть спокусити вас грати на акціях, що може виявитися прибутковим підприємству. Для відновлення ідеального здоров’я можуть знадобитися позитивні кроки. Відвідування сімейного заходу омолоджує, але втомлює.

Козоріг

Дотримуючись порад когось із близьких, ви, швидше за все, збільшите свої гроші. Хороша передбачливість з вашого боку допоможе запобігти проблемі управління персоналом на роботі.

Водолій

Ваша ініціатива по економії грошей буде оцінена по достоїнству. Непогашений платіж, якого ви так довго чекали, може бути відкладений ще більше. Деякі з вас можуть сміливо попрощатися з депресією, оскільки позитив знову входить у ваше життя.

Риби

Ви можете очікувати, що гроші, позичені комусь, будуть повернуті. Проблема, яка турбує вас на професійному фронті, вирішиться сама собою. Сила волі буде вашим ключем до того, щоб залишатися у формі.

Раніше ми розповідали,  коли в Україні цього року літне сонцестояння та що треба робити, щоби здійснилося бажання. Писали, які прем’єри можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу та як креативно привітати татусів зі святом.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору