Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

ППО збила 3 з 4 російських «Калібрів»: одна ракета вбила людей в Одесі

У ніч на 14 червня року, росіяни завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України крилатими ракетами і ударними дронами. 3 «Калібри» вдалося збити українській ППО. На жаль, одна ракета влучила в складське приміщення Одеси і вбила трьох працівників.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Повітряні Сили України.

З акваторії Чорного моря противник завдав удару чотирма крилатими ракетами «Калібр» у напрямку Одещини. Три ракети вдалось збити, одна – влучила в цивільний об’єкт. На жаль, загинули троє людей, 13 поранені. Загиблі – співробітників складу з продуктами харчування однієї з торговельних мереж. Триває розбір завалів. Під ними можуть бути люди. Зруйновано 1000 кв.м, 400 кв. м були охоплені вогнем, пожежу ліквідували, – повідомляє Одеська ОВА

Внаслідок атаки пошкоджені житловий комплекс, навчальний заклад, бізнес-центр, кафе та крамниці в середмісті. Через це шестеро людей отримали поранення. Це два охоронці і жителі сусіднього будинку.

Крім того, зі східного узбережжя Азовського моря ворог атакував 10-ма іранськими ударними дронами «Shahed-136/131» на південно-східному напрямку. Дев’ять – збито.

З Ростовської області окупанти завдали удару шістьма крилатими ракетами повітряного базування Х-22 із 4-х дальніх бомбардувальників Ту-22М3. Удар завдано по Донеччині. Наслідки уточнюються.

Тож загалом, під час цієї нічної атаки знищено 12 повітряних цілей: три крилаті ракети «Калібр» та дев’ять іранських ударних дронів «Shahed-136/131».

Раніше Інформатор повідомляв, скільки ракет росіяни скерували на Кривий Ріг, 13 червня. Також ми писали, як коментує роспропаганда удари по Кривому Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору