Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Укрзалізниця” запустила в продаж квитки на жіночі вагони у потяг до Кривого Рогу

Невтихаючі суперечки відносно жіночих купе у поїздах були почути “Укрзалізницею”. Вже дуже скоро жінки зможуть подорожувати виключно у жіночому чи жіночо-дитячому оточенні. Адже пускати туди будуть мам з хлопчиками лише до 6 років.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу компанії, “Укрзалізниця” в пілотному режимі відкрила продаж квитків до жіночих купе.

Продаж таких квитків відбуватиметься виключно у мобільному застосунку Укрзалізниці.

Поїзди з доступними для придбання жіночими купе будуть відповідно марковані у застосунку, а посадка до таких купе буде відкрита виключно жінкам та дітям, яким не виповнилося 6 років. Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної, кількість квитків на одне замовлення так само обмежена чотирма.

Проїхати до Кривого Рогу "Укрзалізницею" можна бути без присутності чоловіків

Проїхати до Кривого Рогу “Укрзалізницею” можна бути без присутності чоловіків

Під час пілотного періоду жіночі купе будуть доступні на 4 рейсах далекого сполучення, які є серед лідерів за кількістю зареєстрованих конфліктних випадків з початку року:
✅№81 Київ – Ужгород;
✅№41 Дніпро – Трускавець;
✅№75 Київ – Кривий Ріг;
✅№15 Харків – Ясіня.

Жіночі купе у цих поїздах вже у продажу на поїздки від 30 червня.

Раніше Інформатор писав про те, які документи потрібні для того, щоби подорожувати з домашнім улюбленцем та про те, що “Укрзалізниця” запускає нові приміські рейси з Кривого Рогу.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

 

Нагору