Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Трансформери повертаються: які фільми показують у кінотеатрах Кривого Рогу

У кінотеатрах Кривого Рогу показують дуже багато цікавих фільмів. Є дуже яскраві мультфільми для малечі та інтригуючі фільми для дорослих. Треба лише обрати, що Вам до вподоби.

Які нові фільми покажуть цими вихідними, – розкаже Інформатор.

Трансформери: Час Звіроботів

Культова франшиза продовжиться! В гру вступають нові види трансформерів: Максимали, Предакони й Терракони. Коли світ опиниться за крок до прірви, людству доведеться об’єднати сили в глобальному протистоянні.

Людина-павук: Крізь всесвіт

Майлз Моралес повертається у новій главі епічної анімаційної пригоди! Цього разу на підлітка з Нью-Йорку чекає несподівана подорож крізь Всесвіт, в якій він об’єднає зусилля з Ґвен Стейсі та новою командою «Павуків», щоб протистояти наймогутнішому лиходію, якого вони коли-небудь зустрічали.

Русалонька

Русалонька – це знайома кожному історія про Аріель, красиву та натхненну молоду русалку, яка прагне пригод. Наймолодша і найзухваліша з доньок короля Тритона, Аріель прагне дізнатись більше про світ над водою. Під час однієї з подорожей на поверхню вона закохується у принца Еріка.

Хоча русалкам заборонено спілкуватись із людьми, Аріель має йти за покликом серця. Тож вона укладає угоду зі злою морською відьмою, Урсулою, котра дає Аріель шанс з’ясувати, яке воно, життя на землі. Але це ставить під загрозу її власне життя та батькову корону.

Форсаж Х

«Форсаж Х» – це десятий фільм саги Форсаж, що розпочинає першу з останніх глав однієї з найвідоміших та найпопулярніших кінофраншиз, що вражає глядачів усього світу вже понад 20 років. У п’ятій частині франшизи Дом і його команда вбили бразильського наркобарона Ернана Рейса та вщент знищили його імперію. Проти вони не знали, що син Рейса Данте (Джейсон Момоа) був свідком цих подій та витратив 12 років, щоб розробити ідеальний план помсти Дому та змусити його заплатити найвищу ціну. У десятій частині на команду чекає зустріч зі старими ворогами та новими союзниками. Проте ставки зростуть, коли Дом дізнається, що його 8-річний син є основною ціллю помсти Данте.

Вартові Галактики 3

У «Вартових Галактики 3» від Marvel Studios наші улюблені герої-невдахи пристосовуються до буденності на космічній станції Ніденія. Однак незабаром їхні життя перевертаються з ніг на голову через відгомін буремного минулого Ракети. Пітер Квілл, все ще оговтуючись від втрати Ґамори, має знову об’єднати команду, щоб захистити всесвіт та одного з них. Якщо ця місія провалиться, це може стати кінцем Вартових, якими ми їх знаємо.

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino.ua

Раніше ми розповідали, що у мережі з’явився анонс серіалу про Гаррі Поттера. Також писали про гороскоп на сьогодні та де у Кривому Розі увімкнули фонтани.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору