Поєднання вершків та йогурту — це створює неймовірний та ніжний смак літнього десерту. За бажанням ви можете урізноманітнити рецепт морозива — додайте шматочки шоколаду, какао, банан чи горіхи. А також радимо приготувати просте веганське шоколадне морозиво.
Усього чотири інгредієнти — і ваше літня насолода вже на тарілці, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Черешня – 500 г
- Цукор – 100 г
- Вершки – 100 г
- Йогурт – 200 г
Спосіб приготування:
Добре вимийте черешню та видаліть плодоніжки й кісточки.
Покладіть черешню в блендер, додайте вершки, цукор, йогурт.
Перекладіть готову суміш у мороженицю. Якщо морожениці немає, перекладіть у формочки, придатні для заморожування або силіконові форми та поставте в морозилку на ніч.
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний лукум з горіхами. Писали, як приготувати полуничне смузі зі згущеним молоком та морозиво за рецептом Лесі Українки.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок