Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог запустив ІПСО про можливу хімічну атаку по Кривому Рогу

Народна мудрість каже: “Собака, який гавкає, не може вкусити”. Саме так можна розцінювати дії російських спецслужб, які останнім часом посилено розганяють інформацію про можливу хімічну атаку росіян по великих містах України. Серед цих міст називається й Кривий Ріг.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки,

росіяни поставили на рекламу панічні дописи, спрямовані на дискредитацію контрнаступу ЗСУ. У них йдеться про те, що у разі початку контрнаступу, в низці українських областей можлива загроза хімічної атаки.

Для кожного з великих міст зробили окремий рекламний допис. Так, «хімічною атакою» погрожують Вінниці, Дніпру, Львову, Одесі, Івано-Франківську, Полтаві, Хмельницькому, Кривому Рогу, Ужгороду, Житомиру, Рівному, Луцьку, Черкасам, Кропивницькому, Миколаєву та областям. Такі вкиди спрямовані на нагнітання панічних настроїв у суспільстві та підштовхування до мирних переговорів на умовах рф.

Спецслужби росії що Кривий Ріг знаходиться у Дніпропетровській області

Спецслужби росії що Кривий Ріг знаходиться у Дніпропетровській області

Згідно з наявними у Центра стратегічних комунікацій даними, ворожа пропаганда активно розповсюджує ІПСО через традиційно порожню сторінку під назвою Digital Worldclass. За інформацією Центру стратегічних комунікацій, кампанія була запущена 4 червня.

Центр стратегічних комунікацій звертається до своїх читачів із закликом: якщо ви бачите у своїй стрічці публікації з порожніх сторінок, які мають явні ознаки фейку, пропаганди, ІПСО – не ставте їм жодних лайків і не пишіть жодних коментарів, адже будь-яка активність і взаємодія з такими постами підвищує їхню популярність. Необхідно тільки поскаржитись на публікацію.

Раніше Інформатор писав про те, що міноборони рф заявив про контрнаступ України та  про те, що контрнаступ України триває вже декілька днів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору