Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Прокурори Дніпропетровської області підозрюються у штучному створенні доказів для притягнення до відповідальності безвинної людини

У Дніпропетровській області співробітники окружної прокуратури намагалися притягнути до відповідальності безвинну людину. Для цього вони  створювали штучні докази його провини. Зловмисників затримали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на НАБУ, один із заступників керівника і прокурор окружної прокуратури Дніпропетровської області штучно створили докази обвинувачення. Через це невинувату людину притягнули до кримінальної відповідальності за незаконне виготовлення та реалізацію слабоалкогольних напоїв під виглядом сидру.

Також до участі у злочині був залучений адвокат – його НАБУ і САП викрили «на гарячому» на початку травня цього року. Він і домовлявся з прокурорами про «потрібні» дії.  Наразі йому також повідомили про підозру.

Розслідування цих фактів НАБУ і САП здійснюють за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні під час війни працювало підприємство з російським капіталом, та про те, що СБУ викрила схему розкрадання грошей на продуктах для військових.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору