Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В Дніпрі винесли вирок поліцейському-зраднику, який перейшов на бік росії

Маріупольський правоохоронець під час тимчасової окупації не виїхав з міста. Він пішов на службу до терористів. Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпра визнав винним колишнього правоохоронця.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Державне бюро розслідувань, маріупольский правоохоронець не виїхав з міста після його окупації, підтримав загарбників та влаштувався на «службу» у фейкове міністерство внутрішніх справ. Чоловік передавав окупантам дані про чинних працівників поліції та особисто ідентифікував їх на блокпостах, коли ті намагалися виїхати на підконтрольну Україні територію.

Маріупольський правоохоронець пішов на службу до терористів

Маріупольський правоохоронець пішов на службу до терористів

Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпра визнав винним колишнього правоохоронця Маріупольського району Донецької області у державній зраді. Після затримання він проведе 15 років за ґратами.

Раніше Інформатор писав про те, що затриманий брат екс-нардепа Олега Царьова проситься на обмін до росії та про те, що нардепа-зрадника з Дніпропетровської області заочно засудили на 12 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору