Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Як покарали криворіжця, який у соцмережах схвалював окупацію України російськими військами

Пенсіонер з Кривого Рогу у соціальній мережі «Однокласники» підтримував дії держави агресора рф та їх збройних формувань, за що був покараний судом.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Жовтневий районний суд Кривого Рогу.

Відомо, що у травні 2022 року цей чолов’яга у соціальній мережі «Однокласники» під дописом з російського інформаційного ресурсу від 20.03.2022, який містив заклик до співробітництва з військами рф керівництва міста Кривий Ріг, залишив власний коментар, що містить публічний заклик до підтримки дій держави агресора рф та їх збройних формувань.
Також, через декілька днів чоловік безпосередньо на власній сторінці на сайті «Однокласники» розмістив допис з російського інформаційного ресурсу з написом, що засвідчує схвалення ним тимчасової окупації російськими військами території України, зокрема міста Мелітополь. За це пенсіонер постав перед судом.
Але під час досудового розслідування він повністю визнав свою провину у скоєному, щиро покаявся та активно сприяв розкриттю скоєного кримінального правопорушення.
Вироком суду від 04 серпня 2022 року обвинуваченого М. було визнано винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов’язані із виконанням функцій держави та місцевого самоврядування на строк 10 років.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі правоохоронці викрили двох колаборантів.

Альона Свірідова

Нагору