Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Затриманий брат екснардепа Олега Царьова проситься на обмін до рф

Затриманий у травні цього року брат нардепа-зрадника Олега Царьова постав перед судом. Його провина у тероризмі доведена. Суд призначив колаборанту покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Тепер він проситься на обмін полоненими у рф.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу СБУ, за даними слідства, цей “терорист-невдаха” виконував завдання російських спецслужб щодо дестабілізації суспільно-політичної обстановки в області.
Для цього здійснював підготовку серії вибухів на стратегічно важливих об’єктах транспортної і критичної інфраструктури.
За це окупанти обіцяли йому «крісло» голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації у разі захоплення регіону.
Втім, співробітники Служби безпеки своєчасно викрили зловмисника і встановили за ним контроль ще на первинному етапі підривної діяльності.
Під час обшуків правоохоронці виявили у спеціально обладнаному схроні зброю та боєприпаси, тротилові шашки для вчинення терактів, банківські картки та паспорти громадянина рф.
Співробітники СБУ затримали колаборанта у травні цього року під час спецоперації у Дніпрі.
Враховуючи співпрацю зі слідством, суд призначив йому покарання до 5 років позбавлення волі.
Тепер засуджений просить включити його до списків обміну на українців, які перебувають в полоні рашистів.

Раніше Інформатор писав про те, що нардепа-зрадника з Дніпропетровської області заочно засудили на 12 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору