Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Масована російська атака по Україні: скільки безпілотників збили, та які наслідки влучань

У ніч на 30 травня, з 23:30 по 4:30, російські загарбники вкотре атакували Україну іранськими ударними безпілотниками «Shahed-136/131». Загалом із півночі та півдня зафіксовано пуски 31 дрона-камікадзе. Українська ППО знищила 29 ударних БпЛА. На жаль, внаслідок атаки по Києву, загинула одна людина.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Повітряні Сили України та мера Києва Віталія Кличко.

Внаслідок падіння уламків сталися пожежі у двох приватних будинках Дарницького району. У Печерському районі горіли три авто. У Голосіївському районі сталася пожежа в багатоповерхівці. Тут загинула людина, госпіталізували чотирьох осіб, ще трьом допомогли на місці. Ще один житловий будинок пошкоджений.

«У Голосіївському районі, де внаслідок падіння уламків, сталася пожежа в багатоповерхівці, рятувальники наразі евакуювали з будинку 20 осіб. Одна людина загинула. Одну літню жінку госпіталізують медики. Двом постраждалим надали допомогу на місці», – повідомив мер.

Голова КМВА Сергій Попко до цієї інформації додав, що напад проводився безпілотниками. За попередніми даними, над Києвом і на підступах до міста ППО знищила близько 20 БпЛА.

У Подільському районі зафіксували загоряння у житловому будинку. Інформації про постраждалих наразі не надходило. Також пролунали вибухи у Святошинському районі. Тут о 4:09 у КМВА повідомили про падіння уламків на підприємство.

Раніше Інформатор повідомляв, що москву атакували безпілотники. Також ми писали, що над Дніпропетровською областю збили БпЛА.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору