Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дівам бути обережними, Терезам не давати порад: гороскоп на 30 травня для всіх знаків зодіаку

30 травня 2023 року – 12-ий місячний день. Символ – чаша Грааля. Погано проходять торгівельні справи і взагалі все, що пов’язано з матеріальним збагаченням і азартними іграми. Вдалий день для вступу у шлюб. Варто зайнятися роботами в городі та в саду.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне:

Овен

Швидше за все, важливі проєкти сьогодні будуть просуватися повільніше, ніж ви розраховували. Не намагайтеся прискорити події, краще трохи зменште оберти та проведіть спокійний день. Слідкуйте за тим, що кажете: є ймовірність ненароком образити когось або пообіцяти те, що не зможете виконати.

Тілець

Подумайте про речі, які застаріли та не дають вам рухатися вперед. Зробіть переоцінку своїх ідей, скоригуйте плани та обміркуйте нові напрямки, якими ви хочете розвиватися. В особистих відносинах корисно бути більш ініціативними і зробити важливе.

Близнюки

Вранці буде складно зосередитися та приймати рішення. Відкладіть усі важливі справи та зустрічі на другу половину дня. 30 травня Близнюкам захочеться вступати у суперечки, відстоювати свою точку зору. В гарячих дискусіях вам доведеться пожертвувати чимось, тому не втрачайте почуття реальності.

Рак

Вдалий день для Раків. Багато справ вирішуватиметься на вашу користь, складності вдається подолати легко і швидко. Не будьте відвертими з оточуючими: можна наговорити зайвого і видати чийсь секрет. Також розмови із малознайомими людьми можуть зіпсувати вам настрій.

Леви

Намагайтеся бути в центрі уваги сьогодні, беріть активну участь у суперечках і багатолюдних зустрічах, розповідайте про свої сміливі плани або ідеї. Від великих і дорогих покупок краще відмовитись, інакше ви будете розчаровані придбанням. Налаштовуйтесь на позитив, тоді багато питань вирішиться швидко.

Діви

Поспіх і непродумані дії можуть призвести до помилок, тому сьогодні Дівам треба бути обережними у будь-яких справах чи рішеннях. Навколишні постійно відволікатимуть від роботи і вимагатимуть вашої участі. Не відмовляйте їм у підтримці. Однак не втручайтесь у чужі сварки.

Терези

Не варто висловлювати свою думку чи давати поради тим, хто цього не просить. Дехто може бути налаштований агресивно і ваші добрі наміри спровокують конфлікт. 30 травня Терезам краще працювати самотньо і сконцентруватися на своїх завданнях. Успіх сьогодні на вашому боці.

Скорпіон

Робота буде більш ефективною, якщо Скорпіони обмежать контакти та проведуть день на самоті. В особистому житті теж не все гладко: можливо, ваш партнер стане вас критикувати і висловлювати невдоволення чимось. Поговоріть з ним відверто, розкажіть про свої емоції та переживання, вислухайте його.

Стрілець

Великі покупки для дому 30 травня будуть корисними та практичними. Наприклад, побутова техніка прослужить вам довго і не ламатиметься. Вдалий день для зміни іміджу або свого зовнішнього вигляду. Експерименти чи нововведення будуть вдалими для Стрільців та принесуть їм радісні моменти.

Козеріг

Чарівність Козерогів допоможе їм швидко отримати бажане та домовитися навіть із критично налаштованими людьми. Навколишні можуть поділитися з вами неправильною інформацією: перевіряйте всі факти, використовуйте інші джерела, щоб ухвалити правильне рішення. Найменше часу витрачайте на розмови.

Водолій

Цього дня важливу роль відіграють зустрічі із новими людьми. Водолії можуть зустріти людину, яка незабаром вплине на їхню кар’єру чи майбутнє. Рухайтеся і працюйте в комфортному для вас ритмі, поспіх сьогодні не потрібний. Поради чи думки оточуючих не будуть корисними, краще прислухайтеся до інтуїції.

Риби

Знайдіть час сьогодні та займіться фінансовими питаннями. Подумайте, як зменшити витрати та знайти додаткове джерело доходу. Спілкування буде корисним: Риби зустрінуть важливу для них людину. Розподіляйте свій час та зусилля раціонально, щоб просуватися вперед у всіх сферах діяльності.

Раніше Інформатор писав про погоду на 30 травня та про рідкісне астрономічне явище сяйво да Вінчі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору