Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Близнюкам перевіряти інформацію, а Водоліям будувати плани: гороскоп на 24 травня для всіх знаків зодіаку

23 травня 2023 року – 4-ий місячний день. Символ дня – Райське дерево. В цей день можуть виникати конфлікти й людині, яка твердо стоїть на своїх позиціях, потрібно буде відстоювати свою точку зору. День складний, але нещасливим він може стати тільки з вини самої людини.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то їм Інформатор пророкує наступне

Овен

Підвищена емоційність сьогодні заважатиме плідній роботі. Навіть дрібні події Овни сприймають близько до серця та бурхливо реагують. Слід більше приділяти уваги фактам, практично підходити до розв’язання питань. Енергія зараз на високому рівні і багато вам під силу.

Тілець

Навколишні сьогодні потребують вашої уваги та підтримки. Їхні прохання відвертатимуть Тельців від виконання власної роботи. Емоційний фон 23 травня високий, тому напружені ситуації виникатимуть частіше, ніж звичайно. Виявляйте дружелюбність та намагайтеся згладжувати конфлікти.

Близнюки

День очікується довгий та напружений. Численні справи потрібно правильно розпланувати, щоб усе встигнути на термін. Перевіряйте інформацію та не бійтеся перепитувати, інакше помилок не уникнути. Виявіть турботу та увагу до близьких людей: їм потрібна ваша підтримка.

Раки

Сьогодні зірки радять Ракам не розпочинати серйозні розмови з рідними, щоб уникнути великих сварок та конфліктів. Намагайтеся згладжувати напругу в особистих відносинах і більше часу надати роботі. Складні питання краще вирішувати у команді однодумців чи колег.

Леви

Налаштовуйтесь на складну та напружену роботу. Можливо, плани на день доведеться терміново змінювати і займатися зовсім не тим, що ви задумали. Зробіть спочатку найважливішу справу, щоб не порушувати своїх зобов’язань. Ідеї, які відвідають вас 23 травня, незабаром принесуть відчутну фінансову вигоду.

Діви

Щоб встигнути все закінчити вчасно, Дівам сьогодні потрібна допомога колег чи друзів. Також від них ви можете почути цінну інформацію або пораду, які ви використовуєте у своїх інтересах. Спілкування з близькими допоможе повернути душевну рівновагу та зніме стресовий стан.

Терези

День з підвищеним емоційним фоном. Терезам буде важко зосередитися і раціонально оцінювати ситуацію. Поділіться з своїми близькими почуттями і переживаннями, розкажіть їм, що вас турбує. Це допоможе повернути душевну рівновагу та гарний настрій.

Скорпіон

Сьогодні корисно тримати при собі свої плани ідеї, інакше інші можуть скористатися вашими напрацюваннями. У суперечках чи дискусіях 23 травня Скорпіонам легко доводитиме свою правоту. Якщо ви були з кимось у сварці, цей день чудово підходить для примирення та з’ясування стосунків.

Стрілець

Вдалий сприятливий день. Переговори або зустрічі закінчуватимуться з потрібним вам результатом. Стрільцям легко вдається схилити співрозмовника на свій бік та переконати у своїй правоті. В особистих відносинах виявляйте стриманість, будьте ввічливі і не дозволяйте емоціям керувати ситуацією.

Козеріг

Сьогодні добрий день, щоб налагодити відносини зі своїм партнером. У діловій сфері намагайтеся вирішувати питання не лише за допомогою розуму, а й чарівності. Запропонуйте опоненту каву, чай, солодку, розташуйте її до себе. Спілкування як у особистому житті, так і діловому складеться добре. День підходить також для наведення порядку вдома та на робочому місці.

Водолій

Деякі мрії і бажання Водоліїв можуть почати здійснюватися, якщо вони будуть використовувати можливості та вдалі збіги. Гарний час, щоб будувати сміливі плани та втілювати цікаві ідеї. Вам вдасться домовитися з близькою людиною та вирішити у взаєминах спірні питання.

Риби

Сьогодні зірки радять тримати емоції під контролем та підходити до роботи раціональніше. Попри можливі складнощі, Рибам вдасться вирішити багато важливих питань. Відверта розмова з партнером допоможе залагодити розбіжності та зміцнить стосунки. Виявіть повагу до його погляду.

Раніше Інформатор писав про те, якою буде погода 23 травня та про те, що українці мають можливість спостерігати рідкісне природне явище, а саме сяйво да Вінчі

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору