Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області хлопець стрибнув з мосту й відбувся забоєм

У Дніпрі 29-річний хлопець з невідомих причин стрибнув з Центрального мосту. На щастя “каскадера” побачили поліцейські. Вони  викликали рятувальників.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 28-го травня о 15:51 до Служби порятунку «101» подзвонили поліцейські та повідомили про те, що чоловік намагається стрибнути з Центрального моста у річку Дніпро.
За повідомленням терміново виїхали водолази та два чергових відділення рятувальників міста.По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС оглянули центральної частини мосту, але чоловіка не знайшли. Тим часом водолази-рятувальники побачили на поверхні річки людину, оперативно дістали з води та за допомогою човна доправили до берега.
На щастя, при падінні “стрибун”, 1994 року народження, вижив. Його оглянули працівники екстреної медичної допомоги та з попереднім діагнозом – забій грудної клітини, відвезли до лікарні.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі врятували самогубцю та про те, у Дніпропетровській області чоловік вкоротив собі віку, стрибнувши з мосту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору