Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дівам виспатися, Водоліям радувати себе: гороскоп на 29 травня для всіх знаків зодіаку

29 травня – 10-иій місячний день. Символ дня — Фонтан. Це кращий період для зміцнення родини, традицій, пожертвувань й альтруїстичної, добродійної діяльності. Чудовий момент для примирення, якщо ви з кимсь у сварці.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор пророкує їм наступне

Овен.

Займіться облаштуванням місця, де живете, щоб ви завжди поверталися додому і настрій покращувався, попри все те, що сталося за день.

Тілець.

Проведіть свій день так, щоб увечері змогли відчути продуктивність. Вам потрібно зробити багато справ, інакше поступово відчуватимете порожнечу проведеного часу.

Близнюки.

Увімкніть фантазію та спробуйте допомогти придумати цікаву ідею людині, яка до вас звернеться. Може виникнути така ситуація, тому не закидайте це в довгу скриньку.

Рак.

Не піддавайтесь на емоційні прийоми з боку інших людей сьогодні. Важливо контролювати те, що відбувається всередині вас, щоб не наговорити зайвого і не пошкодувати через якийсь час.

Лев.

Проведіть день на природі, вийдіть у парк, щоб звільнитися від важких думок після робочого дня та підготуватися до нового. Після цього ви краще заснете та будете готові до нового дня.

Діва.

Добре виспіться перед наступним днем, щоб провести тиждень з енергією і не вигоріти під кінець. Намагайтеся проводити більше часу в обстановці, яка вас радує.

Терези.

Сьогодні краще підготуватися до того, що вам не захочеться займатися творчістю та робити щось креативне. Вам потрібно просто відпочити і дочекатися завершення дня, якщо є можливість нікуди не йти, краще залишайтеся вдома.

Скорпіон.

Не лайте себе за покупки, які зробили задля свого комфорту. Просто нагадуйте собі, що після витрат гроші знову до вас прийдуть і концентруйтеся на цьому, тоді все справді так і станеться.

Стрілець.

На вас чекають несподівані новини, хтось потішить вас і ви весь день думатимете про це, наповнюючись енергією. Можете поділитися цим з іншими та розділити цю новину.

Козеріг.

Швидко реагуйте, коли вас про щось просять, щоб вам не повторювали і не злилися. Так ви зможете заощадити свій і чужий час, нерви та сили, виявивши свій рівень відповідальності.

Водолій.

Порадуйте себе новими предметами у гардеробі або купіть книги, які давно хотіли придбати. Вам потрібен якийсь заряд, щоб знову продовжувати рухатися і з радістю вставати вранці.

Риби.

Включайтесь у робочий процес і намагайтеся долати своє небажання перед чимось великим. Потрібно тільки почати, а потім процес здасться легшим, ніж ви думали спочатку.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 28 травня та про землетрус в Україні 26 травня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору