Для приготування цього торта вам знадобляться вафельні коржі, кисломолочний сир, цукор і полуниця. Мало інгредієнтів, мало процесів, але у фіналі ви отримаєте чудовий, легкий і повітряний десерт до чаю, кави або вина.
Підготували для вас рецепт суперпростого та смачного вафельного торта, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Вафельні коржі – 90 г
- Масло вершкове – 200 г
- Сир кисломолочний – 500 г
- Цукор – 120 г
- Полуниця – 250 г
Спосіб приготування:
Полуницю помийте, обсушіть і видаліть плодоніжки.
У чашу блендера покладіть розм’якшене вершкове масло, кисломолочний сир, цукор і полуниці. Збийте всі інгредієнти до однорідної маси.
Кожний вафельний корж змастіть приготовленою начинкою і складіть їх один на один. Верхній корж не змащуйте начинкою.
Загорніть торт у харчову плівку і покладіть у холодильник на 2 години для просочування. Потім наріжте готовий торт порційно і подавайте до столу!
Раніше ми розповідали, що як приготувати пиріг з полуницею від Ектора Хіменеса-Браво. Писали, як приготувати варення з бузку та морозиво за рецептом Лесі Українки.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок