Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо вафельний торт із сирно-полуничною начинкою

Для приготування цього торта вам знадобляться вафельні коржі, кисломолочний сир, цукор і полуниця. Мало інгредієнтів, мало процесів, але у фіналі ви отримаєте чудовий, легкий і повітряний десерт до чаю, кави або вина.

Підготували для вас рецепт суперпростого та смачного вафельного торта, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Вафельні коржі – 90 г
  • Масло вершкове – 200 г
  • Сир кисломолочний – 500 г
  • Цукор – 120 г
  • Полуниця – 250 г

Спосіб приготування:

Полуницю помийте, обсушіть і видаліть плодоніжки.

У чашу блендера покладіть розм’якшене вершкове масло, кисломолочний сир, цукор і полуниці. Збийте всі інгредієнти до однорідної маси.

Кожний вафельний корж змастіть приготовленою начинкою і складіть їх один на один. Верхній корж не змащуйте начинкою.

Загорніть торт у харчову плівку і покладіть у холодильник на 2 години для просочування. Потім наріжте готовий торт порційно і подавайте до столу!

Раніше ми розповідали, що як приготувати пиріг з полуницею від Ектора Хіменеса-Браво. Писали, як приготувати варення з бузку та морозиво за рецептом Лесі Українки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору