Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вандали розпалили багаття в парку Мершавцева та пошкодили ялинки

Парк імені Федора Мершавцева – це пам’ятник садово-паркового мистецтва місцевого значення зі столітньою історією. Але деякі мешканці Кривого Рогу не гребують нічим та палять багаття навіть в парках. Так, у парку Мершавцева вандали попалили гілля ялинок та залишили випалену діялнку посеред зелених насаджень.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку парку.

Днями, невідомі вирішили розпалити багаття прямо посеред ялинок парку Мершавцева. Через вогонь постраждали ялинки, а на місці багаття – випалена земля.

“Попри війну, парк доглядається та розвивається, та на превеликий жаль, знову і знову мають місце факти вандалізму, цих безглуздих, шкідливих і небезпечних вчинків… Та хіба ж прийде в голову адекватний людині розвести багаття посередині групи ялинок? Звісно, хвойні рослини пошкоджені, втратили свою естетичну привабливість! Обуренню нема меж!!! Але ми рухаємося далі: відновимо групу хвойних рослин, восени висадимо нові ялинки та, незважаючи на такі ситуації, плекатимемо наш улюблений парк для тих, хто цінуватиме європейські цінності нашої країни”, – пишуть працівники парку.

Обпалені гілки

Раніше Інформатор повідомляв, що вандали спаплюжили пам’ятник в Довгинцівському районі. Також ми писали, що невідомі спиляли дерева біля “Олімпу”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору