Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Передноворічний вандалізм у Кривому Розі: у парку ім. Мершавцева невідомі спиляли сосни

У Кривому Розі знову стався випадок передноворічного вандалізму. В центрі Кривого Рогу в улюбленому криворіжцями парку ім. Мершавцева невідомі спиляли дві чотирирічні сосни. Понівечені дерева вранці побачили працівники парку. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Благодійний фонд “Громадська ініціатива мешканців Кривбасу”, вранці 26 грудня працівники при ранковому огляді території парку побачили біля парковки з боку колишнього “Каскаду” дві спиляні чотирирічні сосонки, які увесь цей час дбайливо доглядалися членами організації.

Спиляні сосни побачили працівники парку

Спиляні сосни побачили працівники парку

У повідомленні сказано: “Кожна така подія – це рана на нашому прекрасному парку, в розквіт якого щоденно, попри війну і скруту, вкладаються неймовірні зусилля.
Замало слів, щоб висловити відчуття, коли знищується те, що плекається роками. Ніколи не буде виправдання тим істотам, яких варто вважати за мародерів та колаборантів, що скоїли цей цинічний щодо природи та громади злочин.
Тож, звертаємося до вас, друзі, небайдужих відвідувачів парку, щодо допомоги у виявленні винних скоєного правопорушення, і сподіваємось, на справедливе їх покарання”.
У теперішній час співробітники фонду написали заяву до патрульної поліції міста та чекають результатів.

Раніше Інформатор писав про те, що на Інгульці вандали зіпсували автівки ЗСУ.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору