Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області з Кривим Рогом включно запровадили аварійні відключення електроенергії

У понеділок 26 грудня у низці областей України перестають діяти стабілізаційні відключення електроенергії. Замість них “Укренерго” вимушено вводити відключення аварійні. Це пов’язано з перевищенням лімітів споживання.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на НЕК “Укренерго”, станом на 26 грудня дефіцит потужності в енергосистемі залишається суттєвим.
Також наявні обмеження у системі передачі електроенергії внаслідок значних пошкоджень магістральних мереж масованими атаками росіян. У зв’язку з цим до всіх областей доведені ліміти споживання. Наразі, через перевищення лімітів споживання, введені аварійні відключення у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Львівській, Київській областях та у Київі. Графіки відключень, які складали раніше, не діють.
Це треба мати на увазі мешканцям Кривого Рогу та дбати про те, щоби мобільні телефони та павербанки були зарядженими, а в домі був запас питної води та їжі.

Аби допомогти енергосистемі швидше оговтатися, українців просять зменшити споживання електроенергії. Особливо у пікові годині.

Раніше Інформатор писав про те, як зберігати продукти під час відключення електроенергії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору