Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік незаконно ловив рибу в Саксагані: що йому загрожує

20 травня, у Кривому Розі на річці Саксагань рибалка незаконно ловив  рибу з гумового човна використовуючи сітку. Порушник завдавав збитків рибним запасам у розмірі 91205 гривень. Громадянина будуть судити.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровський рибоохоронний патруль.

20 травня, на одному з блокпостів поблизу Нікопольського району поліцейські затримали автомобіль, у якому чоловік перевозив гумовий човен та 4 сітки, в яких знаходились 53 карасі сріблястого та 2 сазани. Зі слів водія автомобіля він добув водні біоресурси на ставку у селі Мирове. Незаконними діями порушник завдав збитків рибним запасам у розмірі 91205 грн.

На чоловіка складено протокол про адміністративні правопорушення. Розглядається питання про відкриття кримінальних проваджень за ст.249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом). Човни, заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено до рішення суду.

Раніше Інформатор писав, що у Дніпропетровській області рибалка незаконно ловив рибу у період нерестової заборони. Писали, що   рибалка наловив карасиків більш ніж на 130 тисяч гривень та  що браконьєр порушив правила риболовлі та завдав збитків майже на 600 тисяч гривень.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору