Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області браконьєр порушив правила риболовлі та завдав збитків майже на 600 тисяч гривень

У Криворізькому районі браконьєр ловив рибу сітками з лодки. І це під час воєнного стану та нерестової заборони. Порушника затримали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровський рибоохоронний патруль, 2 травня рибпатрульні поблизу села Грузька Григорівка Криворізького району затримали чоловіка, який рибалив з гумового човна трьома лісковими сітками. Улов склав 52 кг риби (карась сріблястий, плітка, окунь, щука, судак, лящ). Збитки, завдані рибним запасам, становлять 591 515 грн.

На порушника оформлено протокол. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Нацполіції. Матеріали справи готуються для передачі до слідчих органів для відкриття кримінального провадження за незаконне зайняття рибним промислом. Човен, знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено слідчим до рішення суду.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні змінилися правила спортивного та любительського рибальства, та про те, що у Дніпропетровській області браконьєр незаконно виловив риби на півмільйона гривень.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору