Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Іуліанія та Десмонд: як називали своїх малюків криворіжці у 2023 році

Народження малюка – це радість і щасливі клопоти. Завжди великі сперечання у родини викликає ім’я нового члена родини. Адже мами та татусі, бабусі та дідусі, брати й сестри всім серцем бажають, щоби воно принесло малечі щасливу долю.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт криворізької міськради та її виконавчого комітету, з початку року у Кривому Розі народилося 119 малюків. Фантазія батьків сповна проявила себе у вигадуванні імен для них. Дехто обрав звичні для всіх імена Богдан, Федір, Микола, Єгор, Данило, Марк, Михайло, Максим, Олександр, Поліна, Мілана, Валерія, Марина. І таких більшість.

Але й ті, хто захотів, щоби його дитина з народження відрізнялася від інших, запам’ятовувалася одразу. Такі дали нащадкам імена рідкісні. Мабуть, тому серед дівчаток у 2023 році у Кривому Розі з’явилися Теона, Мане, Сумайя, Аманда, Хлоя, Валія, Муна, Аюна, Іуліанія, Сафіє, Мануна, Наріна, Менуха-Рахель. Серед хлопчиків Тит, Амір, Аділє, Кай, Данай, Ніл, Одін, Десмонд, Алан, Фаддей, Аділь, Леві, Авель, Домінік, Тихон-Леон.

Так чи інакше, але треба пам’ятати, що не ім’я прикрашає людину, а людина ім’я. Тому якими виростуть маленькі криворіжці залежатиме від їх батьків та долі. Головне, щоб в Україні скоріше наступив мир.

Раніше Інформатор писав про те, які імена давали маленьким українцям у другому півріччі 2023 року та про те, якими іменами називали у 2022 році своїх малюків криворіжці.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору