Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Коли у Кривому Розі закінчиться навчальний рік та як проводитиметься свято останнього дзвоника

На календарі друга половина травня. А це означає, що черговий навчальний рік підходить до завершення. Через війну він відбувався онлайн. Яким же буде свято останнього дзвоника?

Як повідомляє Інформатор з посиланням на заступницю директорки департаменту освіти та науки Криворізького міськвиконкому Тетяну Басову, у більшості місцевих шкіл свято останнього дзвоники проходитиме дистанційно. Але деякі школи наразі ведуть перемовини відносно його святкування в очному режимі. І це можливо там, де є укриття. В інших школах – тільки онлайн.

У цьому навчальному році у криворізьких школах навчалося 64 тисяч дітей. 20% учнів виїхали за кордон. Частина з них перейшла на навчання за місцем мешкання, решта – закінчує школи міста.

Раніше Інформатор писав про те, що українські школярі можуть завантажити книги для навчання з електронної бібліотеки та про те, коли в Україні пролунає “останній дзвоник”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору