Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Колії не витримали” – ГУР прокоментувало вибух на залізниці у Криму

Вранці 18 травня на залізничній колії у Криму поблизу Сімферополя пролунав вибух. З колії зійшли п’ять вагонів з зерном. Рух потягів призупинили.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону “Єдині новини”, саморобний вибуховий пристрій нібито був закладений під залізничні колії в районі села Чистеньке, неподалік Сімферополя. Вибух стався під першими вагонами потяга. Пошкоджено 50 метрів полотна, діаметр вирви під рейками − близько 15 м, глибина близько 2 м. Люди не постраждали.

Як пояснив представник ГУР: “По тих коліях перевозять, зокрема, зброю, боєприпаси, бронетехніку та інші засоби, які використовуються для загарбницької війни проти України. Для того, щоб вбивати цивільних українців і українських захисників. Цілком природно, що ці колії не витримали, стомилися і тепер деякий час не функціонують».

Юсов відзначив, що інфраструктура Криму нормально і безпечно запрацює тоді, коли півострів повернеться до України, а поки там російські терористи – «спокою не буде».

Раніше Інформатор писав про те, що вранці 29 квітня, у тимчасово окупованому Криму пролунав вибух, та про те, що відповідальність за підрив z-пропагандиста Прилєпіна взяли на себе кримські партизани.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору