Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік з Дніпропетровської області не лише катував 5-річного пасинка, а й намагався відкупитися від поліції

У Нікополі 39-річний мешканець катував 5-річного пасинка. Він мешкав з матір’ю хлопчика. Чоловік бив дитину по голові, зв’язував руки ланцюгом та прив’язував до металевого гака. Підозрюваного затримала поліція.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на ГУ Національну поліцію у Дніпропетровській області. 16 травня зловмиснику повідомили про підозру у шести фактах злочинів – за катування та незаконне позбавлення волі, вчинене щодо малолітнього, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань.

Розуміючи, що за вказані злочини йому загрожує тривалий строк за ґратами, підозрюваний намагався підкупити правоохоронців. 17 травня під час передачі хабаря в розмірі 2 тисяч доларів США його затримали. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Зв’язував руки ланцюгом

Та прив’язував до металевого гака

Нагадаємо, поліція Дніпропетровської області затримала вітчима, який тримав 5-річного пасинка на ланцюгу і катував. Писали також, що раніше судимий чоловік зґвалтував 16-річну дівчину, та що батько зґвалтував 11-річну доньку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору