Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

«Справжня ознака вільних та нескорених людей»: колектив «АТБ» доєднався до святкування Дня вишиванки

У третій четвер травня українці традиційно відзначають Всесвітній день вишиванки. Свято, яке зародилося зі скромного студентського флешмобу в Чернівцях, але за короткий період часу стало по-справжньому міжнародним. У наш час дослідники вишивки налічують понад 200 старовинних швів на основі 20 технік вишивання, а день вишиванки відзначають у 60 країнах світу. Доречи, першим модником, який поєднав українську вишиванку з буденним одягом, став Іван Франко.

Вже понад 10 років це свято стало власною доброю традицією і для компанії «АТБ». Про це Інформатор повідомляє з посиланням на публікацію генерального директора корпорації «АТБ» Бориса Маркова.

«Більшість співробітників нашого багатотисячного колективу виходить цього дня на роботу в яскравих та самобутніх вишиванках. Тим самим підтримуючи основну ідею свята – сприяння єдності всього нашого багатонаціонального українського народу.

Сьогодні, ми раді бачити всіх наших друзів та колег у красивих вишиванках. Від Львову до Дніпра, від Сум до Одеси. У понад тисячі наших магазинів, які працюють та відновлюють свою роботу майже по всіх регіонах країни. Адже вишиванка наразі – це справжня ознака вільних та нескорених людей», – зазначив Борис Марков.

День вишиванки відзначають у 60 країнах світу

Свято, яке зародилося зі скромного студентського флешмобу в Чернівцях

Третій четвер травня – Всесвітній день вишиванки

Вишиванка наразі – це справжня ознака вільних та нескорених людей

Від Львову до Дніпра, від Сум до Одеси

Компаніє доєднується до святкування вже понад 10 років

День вишиванки у “АТБ”

Партнерський матеріал

Нагору