Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області молодик торгував медичними довідками для ухилянтів

В Україні триває воєнний стан та загальна мобілізація. Хтось чесно йде захищати Батьківщину. Хтось шукає шляхи уникнути мобілізації. А хтось наживається на останніх.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, на Дніпропетровщині 28-річний молодик займався переправляв чоловіків через державний кордон за допомогою “липових” документів.

У довідках зазначалися висновки військово-лікарської комісії про тимчасову непридатними до військової служби за станом здоров’я або ж повну непридатність до військової служби з подальшим виключенням з військового обліку. Вартість своїх послуг він оцінював у 4,5 тис. доларів.
11 травня його затримали під час отримання вказаної суми. Під час обшуку у чоловіка вилучили гроші, а також довідки, печатки, штампи, чорнові записи та копії документів.

Чоловіку вручено повідомлення про підозру.

11 травня чоловіка затримали

11 травня чоловіка затримали

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі заблокувало «схему» із виготовлення фейкових медичних довідок та посвідчень про інвалідність та про те, що двоє мешканців Дніпропетровської області на човні тікали від мобілізації.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору