Смачний, простий і дуже швидкий рецепт холодного десерту від італійського шеф-кухаря Марко Черветті. Марко пропонує готувати це морозиво на мигдалевому молоці, проте ви можете використати звичайне чи будь-яке інше рослинне: кокосове, вівсяне, рисове.
Мигдальне молоко можна приготувати власноруч. Для цього потрібно замочити 100 грамів мигдалю на ніч та почистити його від шкірки. Змішати мигдаль з літром води, перебити у блендері та процідити. Мигдальне молоко готове, – розповідає Інформатор.
Інгредієнти:
- Банан – 7 шт.
- Мигдалеве молоко – 200 мл
- Цукор – 50 г
Спосіб приготування:
Банани почистити, порізати шматочками, викласти в пакет і покласти в морозилку на кілька годин, щоб вони заморозилися.
Дістати банани з морозильної камери, перекласти у глибоку тарілку, додати цукор і молоко.
Збити до однорідного стану.
На бажання при подачі морозиво можна прикрасити тертим шоколадом, горішками збитими вершками тощо.
Раніше ми розповідали, як приготувати листкові пиріжки з зеленню. Писали, як приготувати німецький пивний суп та овочеві тефтелі з грибами.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок