Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув газорізальник Ливарно-механічного заводу комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”

В боях за Незалежність України загинув газорізальник цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Євген Білоус. Це сталося 4 квітня під Мар’їнкою.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, сильний характер, вимогливість та наполегливість завжди були притаманні Євгену.

Тому з перших днів праці газорізальником у цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу він заявив про себе, як про людину, яка йтиме вперед і виконуватиме успішно найскладніші завдання.
За словами Євгена Демідова, бригадира газорізальників цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу, Євген Білоус був позитивним, щирим та відкритим. Йому завжди довіряли найскладніші завдання, адже він віртуозно володів багатьма ручними різальними інструментами, був газорізальником-«ювеліром», настільки точно і ретельно виконувалася ним уся робота. За роки праці в цеху він набув досвіду, завжди допомагав іншим, був світлою людиною…

“Він загинув, але залишився непереможним” – сказав колега полеглого Героя.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Раніше Інформатор писав про те, що на фронті загинув нацгвардієць з Дніпропетровської області Ігор Шемет та про  про загибель бійця Нацгвардії та працівника “АрселорМіттал Кривий Ріг” та бійця з Кривого Рогу Василя Туніка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору