Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув стрілець і працівник «АрселорМіттал Кривий Ріг» Роман Галиш

7 квітня, у населеному пункті Новобахмутівка Донецької області загинув стрілець Роман Галиш. У цивільному житті криворіжець працював слюсарем-ремонтником чергового персоналу відділення безперервного розливання сталі конвертерного цеху сталеплавильного департаменту в «АрселорМіттал Кривий Ріг». У Романа залишилися дружина та діти.

Про це розповідає Інформатор з посиланням на сторінку підприємства. Роман був одним з найкращих фахівців з ремонту устаткування ВБРС, надійним колегою та добрим товаришем у колективі.

«Розумний хлопець, тямущий спеціаліст, завжди сумлінно ставився до виробничих завдань. Я завжди був впевнений, що будь-яку роботу Роман виконає якнайкраще. Він був цілеспрямованим. З усіма знаходив спільну мову, ніколи ні з ким не конфліктував. Якось так виходить за незрозумілими мені законами, що війна забирає найкращих наших людей. Всі ремонтники й технологи, які працювали поруч з ним, знали його з найкращого боку, досі в шоці від цієї страшної звістки», – сказав Микола Єфименко, начальник служби технічного обслуговування і ремонтів відділення безперервного розливання сталі.

Щирі співчуття дружині та дітям загиблого героя, його рідним та колегам.

Вічна пам’ять Герою!

Раніше ми розповідали, що загинув під Бахмутом санітар-стрілець з Криворізького району. Також писали про загибель під Бахмутом гранатометника з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору