Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області багатодітна мати втратила свідомість під час отримання гуманітарної допомоги

Днями у місті Покрові Дніпропетровської області на пункті видачі гуманітарної допомоги одна з жінок втратила свідомість. Співробітники пункту викликали екстрену допомогу. І, як з’ясували вони, це сталося не через хронічну втому чи хворобу. Все було набагато страшніше. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітниці екстреної допомоги Дніпропетровської області Валентину Марченко, молода жінка, 33 років з численними забоями та саднами по всьому тілу, прийшла отримати гуманітарну допомогу. Раптово вона втратила свідомість. Співробітники пункту викликали екстрену допомогу.

Медики, які приїхали, оглянули постраждалу та діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, численні садна та підшкірні гематоми обличчя, волосистої частини голови, перелом кісток носа, забій грудної клітки зліва, закриту травму живота, підозріння на розрив селезінки.

Потерпіла призналася, що її побив співмешканець, але у неї на руках четверо дітей і вона не може собі дозволити звертатися до лікаря. Жінка дуже просила не повідомляти про це поліцію. Медичні працівники надали постраждалій необхідну допомогу, вмовили її на госпіталізацію та звісно ж повідомили про цей випадок і в поліцію. Крім того, вони доповіли старшому оперативному лікарю про факт домашнього насильства.

Якою буде подальша дома домашнього тирана та його жертви, вирішать правоохоронні та сама жінка.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області через електропічку мало не вчаділи двоє людей, та про те, за скільки хвилин швидка допомога в Україні має приїхати на виклик.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору