Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З російського полону додому повернулися 42 захисники та 3 захисниці  “Азовсталі”

Продовжується робота над звільненням українців з російського полону. 6 травня ще 42 захисники та 3 захисниці “Азовсталі” повернулися додому. Це 35 рядових і сержантів, 10 офіцерів. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на telegram канал керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, серед них є воїни, які одружилися під час оборони Маріуполя, на «Азовсталі».

Також є наш воїн, який до широкомасштабного вторгнення був у полоні росіян протягом 2,5 років, куди потрапив під час Широкинської операції.

Згодом він був звільнений з полону і одразу повернувся в підрозділ. Повторно потрапив у полон на «Азовсталі» і сьогодні повертається додому.

Як пише Єрмак: “Українці – наша найбільша цінність. Продовжуємо виконання завдання Президента Володимира Зеленського «звільнити всіх наших людей» разом з Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими”.

Ще 42 захисники та 3 захисниці "Азовсталі" повернулися додому

Ще 42 захисники та 3 захисниці “Азовсталі” повернулися додому

Телефонна розмова з близькими

Телефонна розмова з близькими

Вони знову в Україні

Вони знову в Україні

Раніше Інформатор писав про те, що з російського полону вдалося повернути ще 100 українців, та про те, що між Україною та росією відбувся черговий обмін полоненими.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

 

Нагору