Кривий Ріг До сайту

Смачно, незвично та бюджетно: як приготувати курячі шлунки у пиві у мультиварці

Курячі шлунки – продукт не дуже популярний у господинь. Треба добряче потрудитися, ретельно знімаючи з  кожного жир та внутрішню плівку, яка здана зіпсувати все блюдо, зводячи на нівець працю господині. Але коштують курячі шлунки набагато дешевше м’яса, відходів з них мінімум, а страви виходять по-справжньому смачними.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати курячі шлунки у пивному соусі у мультіварці.

Не лякайтесь, дітям це блюдо їсти теж можна. Адже алкоголь з пива випаровується, залишаючи тільки своєрідний, дуже приємний смак.

Реклама

І ще, оскільки шлунок – це мишці, готуються вони довго. Краще тушкувати їх у мультиварці.

Продукти

Приготування

Реклама
  1. Увімкніть мультиварку в режимі «Спека», якщо такого режиму немає, можна використовувати «Випічку». Влийте в чашу олію, і коли вона нагріється, додайте до неї вершкове масло. Поки олія підігрівається, наріжте кільцями цибулю.
  2. Поки цибуля обсмажується, очистіть від плівочки шлунки, промийте їх і дрібно наріжте. Коли цибуля стане золотистою, закиньте в чашу мультиварки шлуночки, посоліть, додайте цукор і перець, гірчицю, влийте пиво і бульйон. Перемішайте, встановіть режим гасіння на 2 години.
  3. Після того, як шлуночки приготуються, вони стануть соковитими та м’якими. Додайте в них ложку борошна і добре перемішайте. Смачні та ситні шлуночки готові.

Подавати їх можна з будь-яким гарніром.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати курячу печінку у яблучному соусі та про те, як приготувати паштет з курячої печінки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста

Реклама

Альона Свірідова